OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!

Professor David Shoemaker besöker GRP under en månad

Nyhet: 2016-06-16

David Shoemaker kommer att besöka Göteborg och GRP.

Gothenburg Responsibility Project är glada att kunna presentera att professor David Shoemaker (Tulane University) kommer att bli vår nästa gästforskare vid GRP. Professor Shoemaker kommer att vara hos oss i Göteborg från 21 augusti till 19 september 2016 och hans forskningsintressen inkluderar agentskap och ansvar, samtida etisk teori, personlig indentitet och etik, social- och politisk filosofi, tillämpad etik, bioetik, och moralpsykologi. Han är organisatören av den biennala "New Orleans Workshop on Agency and Responsibility" (NOWAR) samt redaktör för serien "Oxford Studies in Agency and Responsibility".

AV:

Sidansvarig: Andreas Ott|Sidan uppdaterades: 2016-09-23